Lancering Insight portal

Eind oktober wordt de portal ‘Giarte Insight’ gelanceerd. Een portal waarmee alle rapportages, dashboards en analyse applicaties voor Giarte klanten via één plaats toegankelijk zijn. Met veelzijdige mogelijkheden om content en data op individuele gebruikers af te stemmen.

De portal is gebaseerd op nieuwe business intelligence technologie welke informatie in interactieve dashbaords laat zien. De klant heeft de mogelijkheid om gemakkelijk elke dataselectie en uitsplitsing te maken. De resultaten worden gepresenteerd als grafisch aantrekkelijke overzichten, kaarten of trend informatie.

Via een self service interface kunnen klanten toegang geven aan medewerkers en klanten. Per gebruiker kan worden bepaald tot welke dashboards hij of zij toegang heeft. Ook kan per indivdu restricties worden gedefinieerd ten aanzien van data. Op deze manier kunnen landenmanagers toegang krijgen tot de gegevens van hun eigen land. Of externe leveranciers alleen tot de door hen afgehandelde tickets.

Met de portal is de distributie van rapportages en data makkelijk en direct te regelen. Binnen de klantorganisatie krijgt ieder zo toegang tot de gegevens die benodigd zijn voor zijn of haar functie. De portal wordt ingezet voor alle Giarte klanten.

Share via: