Digital Empathy

Een van Steve Jobs’ beroemde citaten is: “Start with the customer experience and work back towards the technology”. Kun je dit ontwerpprincipe niet leidend maken voor bijna alles wat je levert als IT-organisatie? Waarom niet!? Dit uitgangspunt was aanleiding voor Marco Gianotten om het boek ‘Digital Empathy – de Achilleshiel van IT’ te schrijven. Het resultaat is een vlot geschreven verhaal met een concrete oplossing: de eXperience Level Agreement.

 

Presentaties en Workshops

Geinspireerd geraakt door Digital Empathy? Marco is een ervaren en gepassioneerd publiek spreker. Voor seminars, inspiratiesessies en workshops over XLA kun je contact opnemen met Gerdien de Nood.

Lees meer »

Bestel Digital Empathy

Digital Empathy is een managementboek dat leest als een novelle. Bestel in print of als e-book bij bol.com. Meer dan 10 boeken nodig of een aparte oplage voor een event? Neem even contact met ons op.

Lees meer »

Inspiratie

XLA gaat om anders denken én durven doen.  Wees pragmatisch en ga aan de slag! Ter inspiratie en om te beginnen hebben we blogs en do-it-yourself content zoals de IT Empathy Map en de XLA Canvas.

Lees meer »