ITsat Business Application Monitor

De effectiviteit van uw medewerkers hangt voor een groot deel af van de kwaliteit van individuele bedrijfsapplicaties. Een tevredenheidsscore over alle applicaties geeft vaak te weinig inzicht om te verbeteren, vooral bij organisaties met een uitgebreid applicatielandschap. Organisaties die op het vlak van applicaties diepere inzichten willen hebben, kunnen op de Business Application Monitor vertrouwen. Deze monitor werkt bovenop de ITsat Enterprise Edition die de perceptie over de gehele IT-organisatie in kaart brengt.

70Dit meetinstrument geeft u een verdiepingsmogelijkheid voor continue evaluatie van de werknemerservaring met verschillende bedrijfsapplicaties. Eindgebruikers krijgen gerichte vragen voor de belangrijkste applicaties voor wat betreft functionaliteit, beschikbaarheid en responstijden. De antwoorden op deze vragen helpen u de ontwikkeling en het beheer van die kritieke applicaties te verbeteren.

Meer mogelijkheden tot Inzoomen

De monitor bezorgt u een rijke analyse doordat het de kenmerken vastlegt van elke gebruiker en van zijn/haar evaluaties. Zo kunt u op detailniveau kijken naar bepaalde ervaringen met de verschillende eigenschappen van zelfgekozen IT-applicaties. Denkt u bijvoorbeeld aan verschillen in de effectiviteit van een specifieke applicatie voor verschillende bedrijfsdivisies of gebruikersgroepen. Het meten en kennen van zulke nuances is belangrijk om de oorzaak van problemen te achterhalen en om gericht te kunnen verbeteren.

ITsat Business Application Monitor is in verschillende varianten beschikbaar qua uitvoering en inrichting.

 

Meer weten over de mogelijkheden van ITsat Business Application Monitor? Neem dan contact met Giarte op.

Share via: