Outsourcing Performance (OP) is de grootste benchmarkstudie van IT managed services in Nederland. Sinds 2002 legt Giarte Research met OP de ervaringen vast van klantorganisaties en hun IT-serviceproviders. De markt voor IT-outsourcing in Nederland is heel dynamisch en kenmerkt zich door diversiteit. Giarte brengt transparantie in het functioneren van de complexe wereld van IT-outsourcing, legt ervaringskennis vast en adviseert IT-organisaties aan zowel de kant van vraag als aanbod.

Highlights

Posters

Welkom in de wereld van service excellence waar harde en zachte KPI’s in elkaar verlengden liggen. Versimpeling is wat ITSM nu nodig heeft. Ter inspiratie voor jullie mensen en teams sturen wij je drie posters over de kracht van service excellence. Wil je een set ontvangen? Bestel ze hier.  

Lees meer »

Cloud Sourcing

Cloud staat synoniem voor de volgende generatie IT, versnelling en flexibiliteit, maar ook voor: abstract, ondoorzichtig en onsamenhangend. Cloud is hét containerbegrip van de IT-sector. Hoogste tijd dus voor wat verduidelijking. Cloud Sourcing kijkt verder dan de verpakking en het etiket, ze checkt ook de bijsluiter en test de ingrediënten.

Lees meer »