Data Deep Dive

Benchmark Outsourcing Performance

Outsourcing is een markt waarbij vertrouwen de basis vormt voor alle besluitvorming. Als perceptieonderzoek – de studie vraagt naar de mening van besluitvormers – is het voornaamste doel om service providers te voorzien van realistische en ongefilterde feedback over hun klantrelaties. Dit is belangrijk, omdat de kwaliteit van de relatie een voorspellende waarde heeft voor groeipotentieel.

icon_op_deep_dive@2x

Outsourcing Performance vaart op een lange historie: in 2016 voert Giarte het onderzoek voor de veertiende keer uit. Omdat de markt voor IT-outsourcing zo snel verandert, is het uitgangspunt van Giarte dat vooruitkijken meer waarde genereert dan het neerzetten van uitgebreide historische perspectieven. Daarom zijn sinds de start van de studie elk jaar wijzigingen doorgevoerd om veranderende marktomstandigheden goed in kaart te kunnen brengen en best practices te tracken.

Op de website www.outsourcingperformance.nl publiceert Giarte doorlopend de laatste inzichten uit de benchmarkstudie en kun je die makkelijk met elkaar vergelijken. Je vindt er ook uitgebreide profielen van de service providers die deel uitmaken van de benchmark studie.

 

Bekijk de OP website

Share via: