OP Diensten

De Outsourcing Performance diensten van Giarte maken de aanbodzijde van de IT-uitbestedingsmarkt inzichtelijk. Giarte geeft inzicht in de verschillende type diensten en leveranciers, maar vooral de kwaliteit zoals ervaren door klanten. Dit meet Giarte in overkoepelende studies voor de gehele markt. Ook wordt de perceptie op de kwaliteit van individuele kantleverancier-relaties gemeten en gerapporteerd.

 

Outsourcing Performance

Met de onafhankelijke studie Outsourcing Performance legt Giarte sinds 2002 de ervaringen vast van klantorganisaties en hun IT-serviceproviders. Ieder jaar worden bijna 1.000 relaties geëvalueerd door (uitbestedende) klantorganisaties te vragen naar hun mening over de prestaties van hun IT-serviceproviders.

Lees meer »

Cloud Sourcing

Cloud staat synoniem voor de volgende generatie IT, versnelling en flexibiliteit, maar ook voor: abstract, ondoorzichtig en onsamenhangend. Cloud is hét containerbegrip van de IT-sector. Hoogste tijd dus voor wat verduidelijking. Cloud Sourcing kijkt verder dan de verpakking en het etiket, ze checkt ook de bijsluiter en test de ingrediënten.

Lees meer »