OP Diensten

De Outsouring Performance diensten van Giarte maken de aanbodzijde van de IT-uitbestedingsmarkt inzichtelijk. Giarte geeft inzicht in de verschillende type diensten en leveranciers, maar vooral de kwaliteit zoals ervaren door klanten. Dit meet Giarte in overkoepelende studies voor de gehele markt. Ook wordt de perceptie op de kwaliteit van individuele kant-leverancier relaties gemeten en gerapporteerd.

 

Outsourcing Performance

Met de onafhankelijke studie Outsourcing Performance legt Giarte sinds 2002 de ervaringen vast van klantorganisaties en hun IT serviceproviders. Ieder jaar worden bijna 1.000 relaties geëvalueerd door (uitbestedende) klantorganisaties te vragen naar hun mening over de prestaties van hun IT serviceproviders.

Lees meer »

Cloud Sourcing 2016

Cloud staat synoniem voor de volgende generatie IT, versnelling en flexibiliteit, maar ook voor: abstract, ondoorzichtig en onsamenhangend. Cloud is hét containerbegrip van de IT-sector. Hoogste tijd dus voor wat verduidelijking. Cloud Sourcing 2016 kijkt verder dan de verpakking en het etiket, ze checkt ook de bijsluiter en test de ingrediënten.

Lees meer »