Over Giarte

Wie zijn we?  Giarte is een onderzoeks- en adviesbureau voor klantbeleving in IT. Wij werken voor technologiebedrijven, publieke organisaties en grote ondernemingen. 

Welke impact willen we maken?  Wij maken tastbaar wat het belangrijkst is in de wereld van zakelijke IT: klanttevredenheid, gebruikerservaring en vertrouwen. We mobiliseren en verbinden met inzichten, methoden, publicaties en events. 

 

OVER XLA 

Giarte is grondlegger van de Xperience Level Agreement (XLA) voor mensgericht en impact-gestuurd prestatiebeheer. Het begon als beweging en is gegroeid naar een methodologie en toolset. XLA maakt het mogelijk om te focussen op wat echt belangrijk is voor werknemers, de business en klanten.

Wij leveren XLA als werkwijze met KPI’s en oplossingen voor ITSM-platformen. Dit stelt organisaties in staat om XLA te borgen met metingen, scorecards en beloningsmanagement. Vind hier meer info.
 

OVER Outsourcing Performance 

Giarte is in Nederland bekend van de jaarlijkse, onafhankelijke klanttevredenheidsvergelijking in uitbestedingsrelaties. De klanten van ruim 40 serviceproviders doen mee.

De studie is een trendbarometer en ijkpunt in de markt. Giarte volgt gevestigde en opkomende spelers in de markt voor managed services en creëert daarmee een transparant speelveld voor klanten, serviceproviders en investeerders. Vind hier meer info. 
 

TEAM

Het team van Giarte bestaat uit gedreven professionals die werken op het snijvlak van tech en touch. We werken nauw samen met partners in ecosystemen. Onze overtuigingen zijn verankerd in het boek ‘Digital Empathy‘. 

Share via: