Onze mensen

Marco Gianotten Jonge Marco Gianotten

Marco Gianotten

Managing Director

Stuur Marco Gianotten een Mail Volg Marco Gianotten op LinkedIN Volg Marco Gianotten op Twitter

Als je iemand in een geel pak ziet lopen, kan het zomaar Marco zijn. Hij is hét creatieve brein achter Giarte en algemeen eindverantwoordelijk. Marco schrijft, presenteert, inspireert en nodigt de branche uit om ‘outside the box’ te gaan denken en taboes te doorbreken.

Gerdien de Nood Jonge Gerdien de Nood

Gerdien de Nood

PA / Office Manager

Stuur Gerdien de Nood een Mail Volg Gerdien de Nood op LinkedIN  

‘Zonder Gerdien staat Marco stil’, als PA van Marco neemt zij een belangrijke plek binnen de organisatie in. Daarnaast is Gerdien de drijvende kracht achter een goed lopend kantoor. Zij werkt nauw samen met collega’s en neemt zoveel mogelijk werk uit handen.

Marthijn Brouwer Jonge Marthijn Brouwer

Marthijn Brouwer

Strategy Consultant

Stuur Marthijn Brouwer een Mail Volg Marthijn Brouwer op LinkedIN  

Marthijn is verantwoordelijk voor de adviespraktijk van Giarte. Hij helpt klanten met uitdagingen en kansen die in de IT-sector liggen, gebaseerd op gedragscomponenten. Marthijn adviseert en geeft workshops bij organisaties die een uitdaging aan durven te gaan. Het XLA-gedachtegoed gaat om anders denken én durven doen.

 

Eveline Mutsaerts Jonge Eveline Mutsaerts

Eveline Mutsaerts

Marketing & Communicatie

Stuur Eveline Mutsaerts een Mail Volg Eveline Mutsaerts op LinkedIN  

Eveline is een ‘manus van alles’. Naast haar rol als marketing & communicatie lead organiseert ze evenementen en is ze gespecialiseerd in ‘personas’. Eveline is de spin in het web bij Giarte en uw contactpersoon voor alle marketing gerelateerde vragen.

Reinout Jörg Jonge Reinout Jörg

Reinout Jörg

Client Services Director

Stuur Reinout Jörg een Mail Volg Reinout Jörg op LinkedIN  

Reinout is verantwoordelijk voor de diensten welke worden geleverd aan onze klanten en vormt samen met Marco het directie team. Reinout is rijk aan ervaring in IT Service Management binnen grote organisaties.

Linda van ‘t Klooster Jonge Linda van ‘t Klooster

Linda van ‘t Klooster

Head of Research

Stuur Linda van ‘t Klooster een Mail Volg Linda van ‘t Klooster op LinkedIN Volg Linda van ‘t Klooster op Twitter

Linda is verantwoordelijk voor de afdeling Research, waaronder ook de benchmark Outsourcing Performance en het daar bijhorende “Gele Boek” valt. In haar rol schakelt zij veel met klanten en serviceproviders. Ze is niet alleen verantwoordelijk voor het leveren van de huidige dienstverlening, maar ook voor het ontwikkelen van nieuwe studies en diensten.

Gied van Hoorn Jonge Gied van Hoorn

Gied van Hoorn

     
Edwin Rijper Jonge Edwin Rijper

Edwin Rijper

Client Services Manager

Stuur Edwin Rijper een Mail Volg Edwin Rijper op LinkedIN  

Edwin is de primaire contactpersoon voor ITsat services binnen Giarte. Hij is verantwoordelijk voor een eigen klantengroep. Met tomeloze energie en zijn technische bagage helpt Edwin elke klant naar het volgende level.

Lennart Brand Jonge Lennart Brand

Lennart Brand

Client Services Manager

Stuur Lennart Brand een Mail Volg Lennart Brand op LinkedIN  

Lennart is de primaire contactpersoon voor ITsat services binnen Giarte. Hij is verantwoordelijk voor een eigen klantengroep. Met zijn bedrijfskundige achtergrond en ervaring in servicemanagement zoekt hij continu manieren om de dienstverlening te verbeteren.