Onze mensen

Marco Gianotten Jonge Marco Gianotten

Marco Gianotten

Managing Director

Stuur Marco Gianotten een Mail Volg Marco Gianotten op LinkedIN Volg Marco Gianotten op Twitter

Als je iemand in een geel pak ziet lopen, kan het zomaar Marco zijn. Hij is hét creatieve brein achter Giarte en algemeen eindverantwoordelijk. Marco schrijft, presenteert, inspireert en nodigt de branche uit om ‘outside the box’ te gaan denken en taboes te doorbreken.

Reinout Jörg Jonge Reinout Jörg

Reinout Jörg

Client Services Director

Stuur Reinout Jörg een Mail Volg Reinout Jörg op LinkedIN  

Reinout is verantwoordelijk voor alle zaken die horen bij de executie van de strategie en vormt samen met Marco het directie team. Reinout is rijk aan ervaring in IT Service Management binnen grote organisaties en daarnaast verantwoordelijk voor de strategische allianties.

 

Marthijn Brouwer Jonge Marthijn Brouwer

Marthijn Brouwer

Strategy Consultant

Stuur Marthijn Brouwer een Mail Volg Marthijn Brouwer op LinkedIN  

Marthijn is verantwoordelijk voor de adviespraktijk van Giarte. Als ‘experience engineer’ ontwikkelt hij het XLA-gedachtegoed en ondersteunt klanten met presentaties, workshops en coachingsessies. Volgens Marthijn gaat het om anders denken en doen, op een volkomen menselijke manier.

David Koekoek Jonge David Koekoek

David Koekoek

Stuur David Koekoek een Mail Volg David Koekoek op LinkedIN  
Gied van Hoorn Jonge Gied van Hoorn

Gied van Hoorn

Researcher

Stuur Gied van Hoorn een Mail Volg Gied van Hoorn op LinkedIN  

Gied is researcher bij Giarte en als analist onder andere werkzaam voor Outsourcing Performance. Hij zorgt ervoor dat de jaarlijks studie voldoet aan de eisen die de afnemers van de studie aan ons stellen. Daarnaast is hij medeverantwoordelijk voor de cyclus van contract reviews, het verzamelen van responsdata, in-depth analyses en presentaties voor klanten.

Elsien van Pinxteren Jonge Elsien van Pinxteren

Elsien van Pinxteren

Researcher

Stuur Elsien van Pinxteren een Mail Volg Elsien van Pinxteren op LinkedIN  

Elsien is researcher bij Giarte en als analist onder andere werkzaam voor Outsourcing Performance. Samen met haar collega’s zorgt zij er voor dat de jaarlijkse studie voldoet aan de eisen die de afnemers van de studie aan ons stellen. Daarnaast legt Elsien methodisch de hand aan de ontwikkelingen van de nieuwe ‘Giarte diensten’.

Vincent den Hollander Jonge Vincent den Hollander

Vincent den Hollander

Chief Innovation Officer

Stuur Vincent den Hollander een Mail Volg Vincent den Hollander op LinkedIN  

De man die 15 jaar ervaring binnen corporate combineert met de dynamiek van startups. Met deze brede ervaring is Vincent verantwoordelijk voor de innovatie agenda en roadmap. Hoe kunnen we zo slim mogelijk gebruik maken van alle technologische ontwikkelingen om ons heen? Het technische brein Vincent heeft hier het antwoord op!

 

 

Gerdien de Nood Jonge Gerdien de Nood

Gerdien de Nood

PA / Office Manager

Stuur Gerdien de Nood een Mail Volg Gerdien de Nood op LinkedIN  

‘Zonder Gerdien staat Marco stil’, als PA van Marco neemt zij een belangrijke plek binnen de organisatie in. Daarnaast is Gerdien de drijvende kracht achter een goed lopend kantoor. Zij werkt nauw samen met collega’s en neemt zoveel mogelijk werk uit handen.

Linda van ‘t Klooster Jonge Linda van ‘t Klooster

Linda van ‘t Klooster

Head of Research

Stuur Linda van ‘t Klooster een Mail Volg Linda van ‘t Klooster op LinkedIN  

Linda is verantwoordelijk voor de afdeling Research, waaronder ook de benchmark Outsourcing Performance en het  “Gele Boek” valt. In haar rol schakelt zij veel met klanten en serviceproviders. Ze is niet alleen verantwoordelijk voor het leveren van de huidige dienstverlening, maar ook voor het ontwikkelen van nieuwe studies en diensten.

Lennart Brand Jonge Lennart Brand

Lennart Brand

Client Services Manager

Stuur Lennart Brand een Mail Volg Lennart Brand op LinkedIN  

Lennart is de primaire contactpersoon voor ITsat services binnen Giarte. Hij is verantwoordelijk voor een eigen klantengroep. Met zijn bedrijfskundige achtergrond en ervaring in servicemanagement zoekt hij continu manieren om de dienstverlening te verbeteren.

Edwin Rijper Jonge Edwin Rijper

Edwin Rijper

Client Services Manager

Stuur Edwin Rijper een Mail Volg Edwin Rijper op LinkedIN  

Edwin is de primaire contactpersoon voor ITsat services binnen Giarte. Hij is verantwoordelijk voor een eigen klantengroep. Met tomeloze energie en zijn technische bagage helpt Edwin elke klant naar het volgende level.