Onze mensen

Marco Gianotten Jonge Marco Gianotten

Marco Gianotten

Managing Director

Stuur Marco Gianotten een Mail Volg Marco Gianotten op LinkedIN Volg Marco Gianotten op Twitter

Marco is het creatieve brein van Giarte en algemeen eindverantwoordelijk. Hij is een bekende spreker, blogger en workshop-leider. Marco vormt samen met Reinout de directie van Giarte.

Gerdien de Nood Jonge Gerdien de Nood

Gerdien de Nood

PA / Office Manager

Stuur Gerdien de Nood een Mail Volg Gerdien de Nood op LinkedIN  

‘Zonder Gerdien staat Marco stil’, als PA van Marco neemt zij een belangrijke plek binnen de organisatie in. Daarnaast is Gerdien de drijvende kracht achter een goed lopend kantoor. Zij werkt nauw samen met collega’s en neemt zoveel mogelijk werk uit handen.

Marthijn Brouwer Jonge Marthijn Brouwer

Marthijn Brouwer

Strategy Consultant

Stuur Marthijn Brouwer een Mail Volg Marthijn Brouwer op LinkedIN  

Marthijn is the new kid on the block en verantwoordelijk voor de adviespraktijk van Giarte. Hij helpt klanten met de uitdagingen en kansen die in de IT-sector liggen, gebaseerd op gedragscomponenten. Het XLA-gedachtegoed gaat om anders denken én durven doen, Marthijn adviseert en geeft workshops bij organisaties die deze uitdaging durven aan te gaan.

Reinout Jörg Jonge Reinout Jörg

Reinout Jörg

Client Services Director

Stuur Reinout Jörg een Mail Volg Reinout Jörg op LinkedIN  

Reinout is verantwoordelijk voor de diensten welke worden geleverd aan onze klanten en maakt deel uit van het management team. Reinout is rijk aan ervaring in IT Service Management binnen grote organisaties.

Linda van ‘t Klooster Jonge Linda van ‘t Klooster

Linda van ‘t Klooster

Head of Research

Stuur Linda van ‘t Klooster een Mail Volg Linda van ‘t Klooster op LinkedIN Volg Linda van ‘t Klooster op Twitter

Linda is verantwoordelijk voor de afdeling Research, waaronder ook de benchmark Outsourcing Performance en het daar bijhorende “Gele Boek” valt. In haar rol schakelt zij veel met klanten en serviceproviders. Ze is niet alleen verantwoordelijk voor het leveren van de huidige dienstverlening, maar ook voor het ontwikkelen van nieuwe studies en diensten.

Nadia Gerver Jonge Nadia Gerver

Nadia Gerver

Research Assistant

Stuur Nadia Gerver een Mail Volg Nadia Gerver op LinkedIN  

Nadia maakt deel uit van het research team en is actief betrokken bij de data en diensten die Outsourcing Performance levert. Nadia is onze check, dubbel check.

Lennart Brand Jonge Lennart Brand

Lennart Brand

Client Services Manager

Stuur Lennart Brand een Mail Volg Lennart Brand op LinkedIN  

Lennart is de primaire contactpersoon voor ITsat services binnen Giarte. Hij is verantwoordelijk voor een eigen klantengroep. Met zijn bedrijfskundige achtergrond en ervaring in servicemanagement zoekt hij continu manieren om de dienstverlening te verbeteren.

Edwin Rijper Jonge Edwin Rijper

Edwin Rijper

Client Services Manager

Stuur Edwin Rijper een Mail Volg Edwin Rijper op LinkedIN  

Edwin is de primaire contactpersoon voor ITsat services binnen Giarte. Hij is verantwoordelijk voor een eigen klantengroep. Met tomeloze energie en zijn technische bagage helpt Edwin elke klant naar het volgende level.