Onze mensen

Marco Gianotten Jonge Marco Gianotten

Marco Gianotten

Managing Director

Stuur Marco Gianotten een Mail Volg Marco Gianotten op LinkedIN Volg Marco Gianotten op Twitter

Als je iemand in een geel pak ziet lopen, kan het zomaar Marco zijn. Hij is hét creatieve brein achter Giarte en algemeen eindverantwoordelijk. Marco schrijft, presenteert, inspireert en nodigt de branche uit om ‘outside the box’ te gaan denken en taboes te doorbreken.

Reinout Jörg Jonge Reinout Jörg

Reinout Jörg

Client Services Director

Stuur Reinout Jörg een Mail Volg Reinout Jörg op LinkedIN  

Reinout is verantwoordelijk voor alle zaken die horen bij de executie van de strategie en vormt samen met Marco het directie team. Reinout is rijk aan ervaring in IT Service Management binnen grote organisaties en daarnaast verantwoordelijk voor de strategische allianties.

 

Marthijn Brouwer Jonge Marthijn Brouwer

Marthijn Brouwer

Head of Customer Success - Strategy Consultant

Stuur Marthijn Brouwer een Mail Volg Marthijn Brouwer op LinkedIN  

Marthijn is verantwoordelijk voor de adviespraktijk van Giarte. Als ‘experience engineer’ ontwikkelt hij het XLA-gedachtegoed en ondersteunt klanten met presentaties, workshops en coachingsessies. Volgens Marthijn gaat het om anders denken en doen, op een volkomen menselijke manier.

David Koekoek Jonge David Koekoek

David Koekoek

Stuur David Koekoek een Mail Volg David Koekoek op LinkedIN  
Gied van Hoorn Jonge Gied van Hoorn

Gied van Hoorn

Researcher

Stuur Gied van Hoorn een Mail Volg Gied van Hoorn op LinkedIN  

Gied is researcher bij Giarte en als analist onder andere werkzaam voor Outsourcing Performance. Hij zorgt ervoor dat de jaarlijks studie voldoet aan de eisen die de afnemers van de studie aan ons stellen. Daarnaast is hij medeverantwoordelijk voor de cyclus van contract reviews, het verzamelen van responsdata, in-depth analyses en presentaties voor klanten.

Linda van ‘t Klooster Jonge Linda van ‘t Klooster

Linda van ‘t Klooster

Head of Research

Stuur Linda van ‘t Klooster een Mail Volg Linda van ‘t Klooster op LinkedIN  

Linda is verantwoordelijk voor de afdeling Research, waaronder ook de benchmark Outsourcing Performance en het  “Gele Boek” valt. In haar rol schakelt zij veel met klanten en serviceproviders. Ze is niet alleen verantwoordelijk voor het leveren van de huidige dienstverlening, maar ook voor het ontwikkelen van nieuwe studies en diensten.

Edwin Rijper Jonge Edwin Rijper

Edwin Rijper

Client Services Manager

Stuur Edwin Rijper een Mail Volg Edwin Rijper op LinkedIN  

Edwin is de primaire contactpersoon voor ITsat services binnen Giarte. Hij is verantwoordelijk voor een eigen klantengroep. Met tomeloze energie en zijn technische bagage helpt Edwin elke klant naar het volgende level.