Research Professional

Als researcher maak je deel uit van het researchteam en voer je zelfstandig kwantitatief en kwalitatief markt- en perceptieonderzoek uit. Je zorgt voor de doorlopende ontwikkeling van de onderzoeksmethoden en zorgt dat deze bijdragen aan de implementatie en succesvolle uitvoering van services en producten van Giarte. Je werkt mee aan de verslaglegging ervan in de vorm van artikelen en presentaties.

Giarte is als onderzoeks- en adviesbureau een bruggenbouwer tussen tech en touch in de wereld van IT. De organisatie bestaat uit circa 15 gedreven professionals met hart voor onderzoek naar, en toepassing van IT en is gevestigd in Amsterdam.

Giarte gelooft in de kracht van IT als ‘enabler’ van innovatie en groei. IT zit namelijk in de haarvaten van iedere organisatie. IT bepaalt de performance van alle medewerkers in de organisatie. Goede IT stelt IT-dienstverleners en uitbesteders in staat om doorlopend te verbeteren. Giarte ondersteunt IT-dienstverleners en afnemers van IT-diensten in binnen en buitenland op dit vlak met drie unieke producten en methoden: XLA (Xperience Level Agreement), ITsat en Outsourcing Performance (OP).

Een van Giarte’s bekendste producten is de benchmark Outsourcing Performance, het jaarlijkse onderzoek naar klanttevredenheid in uitbestedingsrelaties. Met dit jaarlijkse onderzoek helpt Giarte IT-dienstverleners en afnemers van IT-diensten bij het verbeteren van samenwerking in IT.
Daarnaast is Giarte de grondlegger van de Xperience Level Agreement (XLA). XLA is een methode met diverse instrumenten, onder meer voor workshops en ITSM-tooling. De XLA verbindt als ‘lingua franca’ groepen die ‘normaal’ alleen hun eigen taal spreken, zoals businessmanagers, IT’ers, serviceproviders en uitbesteders, eindgebruikers en technisch ingestelde experts. Centraal staat de impact van IT op de business, eindgebruikers en klanten.

Voor de uitbreiding van het researchteam zijn wij op zoek naar een fulltime Research Professional.

Jouw rol

Als researcher maak je deel uit van het researchteam en voer je zelfstandig kwantitatief en kwalitatief markt- en perceptieonderzoek uit. Je zorgt voor de doorlopende ontwikkeling van de onderzoeksmethoden en zorgt dat deze bijdragen aan de implementatie en succesvolle uitvoering van services en producten van Giarte. Je werkt mee aan de verslaglegging ervan in de vorm van artikelen en presentaties. Je bereidt presentaties voor (en verzorgt deze samen met collega’s) over onderzoeksresultaten, trends, ontwikkelingen, kansen en bedreigingen voor organisaties.

Jouw profiel

Je bent methodologisch sterk en beleeft er plezier aan om relevante informatie te destilleren uit een zee van data. Je bent in staat complexe materie helder en duidelijk over te brengen. Je bent een doener die niet voor één gat te vangen is, die zelfstandig kan plannen, organiseren en nauwkeurig kan uitvoeren met een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsbesef. Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe kennis. Alle activiteiten zijn erg divers, dus je moet het leuk vinden om in een dynamische omgeving te werken.

Jouw competenties

  • 3-5 jaar ervaring in opzetten en uitvoeren van kwalitatief en kwantitatief markt- en perceptieonderzoek
  • Afgeronde studie op hbo- of wo-niveau
  • Een ondernemende en initiatiefrijke ‘can do’ mentaliteit
  • Affiniteit met zakelijke dienstverlening en IT/organisatievraagstukken
  • Sterke communicatieve vaardigheden in gesprekken en op papier, ook in het Engels
  • Een goed ontwikkeld aanpassingsvermogen
  • Accuraat in planning en uitvoering
  • Creatief en oplossingsgericht
  • Talent om onderzoeksresultaten over te brengen op klanten

Wat bieden wij?

Deze job geeft je de kans om regelmatig in de keuken van IT-organisaties van toonaangevende bedrijven te kijken en jezelf in hoog tempo te ontwikkelen. Binnen Giarte vinden we het belangrijk dat je verder kunt groeien in je rol en bouwt aan je carrière, daarom helpen wij je om succesvol te zijn in jouw rol. Giarte biedt marktconforme arbeidsvoorwaarden.
Giarte kent een informele werksfeer. Nieuwsgierig naar deze gave job bij een jong team? Neem contact met op met Reinout Jörg via 020-622 3444 of per mail en we vertellen je meer. Of reageer meteen en stuur ons je persoonlijke pitch en CV toe.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Share via: