XLA Product Owner & Consultant

Als Product Owner van de XLA-methode ben je verantwoordelijk voor de continue ontwikkeling van het XLA-gedachtegoed en de XLA-methode. Je verrijkt de methode en ontwikkelt producten zoals presentaties, workshops en trainingen. Je bewaakt het XLA-product portfolio en beheert het backlog. Als Consultant pas je de XLA-methode toe in de praktijk met klanten van Giarte. Je toetst welke onderdelen aanslaan bij klanten, vertaalt klantbehoeften naar verbeteringen.

Giarte is het onderzoeks- en adviesbureau op het vlak van IT-dienstverlening en IT-outsourcing. Giarte legt al meer dan 15 jaar ervaringskennis en belevingen vast over IT-dienstverlening in zakelijke omgevingen. Giarte werkt voor de top 250-ondernemingen in Nederland en in toenemende mate voor topondernemingen in het buitenland. De organisatie bestaat uit circa 15 gedreven professionals met hart voor onderzoek naar, en toepassing van IT en is gevestigd in Amsterdam.

Giarte gelooft in de kracht van IT als ‘enabler’ van innovatie en groei. IT zit namelijk in de haarvaten van iedere organisatie. IT bepaalt de performance van alle medewerkers in de organisatie. Goede IT stelt IT-dienstverleners en uitbesteders in staat om doorlopend te verbeteren.
Giarte ondersteunt IT-dienstverleners en afnemers van IT-diensten op dit vlak met drie unieke producten en methoden: XLA (Xperience Level Agreement), ITsat en Outsourcing Performance (OP).
De XLA-methode draagt bij aan de verbetering van de samenwerking tussen IT-dienstverleners en afnemers van IT-diensten. Daarbij is de ervaring van eindgebruikers het uitgangspunt.

Voor de verdere ontwikkeling van de XLA-methode zoekt Giarte een fulltime XLA Product Owner & Consultant die de methode verder uitbouwt én bij de klanten van Giarte in de praktijk brengt.

Jouw rollen

Als Product Owner van de XLA-methode ben je verantwoordelijk voor de continue ontwikkeling van het XLA-gedachtegoed en de XLA-methode. Je verrijkt de methode en ontwikkelt producten zoals presentaties, workshops en trainingen. Je bewaakt het XLA-product portfolio en beheert het backlog. Als Consultant pas je de XLA-methode toe in de praktijk met klanten van Giarte. Je toetst welke onderdelen aanslaan bij klanten, vertaalt klantbehoeften naar verbeteringen. Je identificeert kansen, vertaalt deze naar nieuwe ideeën en zet deze om in verkoopbare producten en diensten. Je verzorgt presentaties aan zakelijke klanten over het XLA-gedachtegoed en de XLA-methode. Je schrijft mee aan offertes, bereidt workshops met klanten voor, faciliteert deze en werkt resultaten na afloop uit. In deze rollen krijg je de kans om onder de vlag van Giarte te ondernemen.

Jouw profiel

Je bent een ‘mensenmens’ met een sterke intuïtie en positieve mindset. Je bent empathisch en adaptief. Een snelle denker met improvisatievermogen. Je herkent jezelf in het type dat continu kansen ziet, het eigen werk organiseert en zelfstandig aan de slag gaat. Iemand met veel energie, een eigen mening en een heldere visie op de steeds sneller veranderende wereld. Je bent niet alleen ondernemend en proactief, maar ook een goede luisteraar die (hulp)vragen stelt en zaken goed kan verwoorden, ook op een podium. Je neemt eigenaarschap voor je eigen ontwikkeling en je durft je grenzen te verleggen.

Jouw competenties

  • 2 tot 4 jaar relevante werkervaring als adviseur, analist of conceptontwikkelaar
  • Werk- en denkvermogen op WO-niveau
  • Een ondernemende en initiatiefrijke ‘can do’ mentaliteit
  • Ervaring met zakelijke dienstverlening en IT/organisatievraagstukken
  • Op de hoogte van actuele ontwikkelingen in zakelijke IT-dienstverlening is een pré
  • Sterke communicatieve vaardigheden in gesprekken en op papier, ook in het Engels
  • Een goed ontwikkeld aanpassingsvermogen
  • Het vermogen om klantenbehoeften te spotten en te vertalen naar oplossingen
  • Een sterk organisatorisch vermogen
  • Ervaring met het ontwikkelen van producten of diensten is een pré

Wat bieden wij?

Deze job geeft je de kans om regelmatig in de keuken van IT-organisaties van toonaangevende bedrijven te kijken en jezelf in hoog tempo te ontwikkelen. Binnen Giarte vinden we het belangrijk dat je verder kunt groeien in je rol en bouwt aan je carrière, daarom helpen wij je om succesvol te zijn in jouw rol. Giarte biedt marktconforme arbeidsvoorwaarden.
Giarte kent een informele werksfeer. Nieuwsgierig naar deze gave job bij een jong team? Neem contact met op met David Koekoek via 06-13042188 of per mail en we vertellen je meer. Of reageer meteen en stuur ons je persoonlijke pitch en CV toe.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Share via: